tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kömpelys laiskiainen

Gapin ihanuudet olisivat postissa noudettavissa mutta en ehdi postiin ennen perjantaita. Olisin niin halunnut taas heti hypistelemään pikku vaatekappaleita. Yöpukuja ehkä uupuu vielä ja löysinkin Lindexistä hauskan unihaalarin, jossa on (isukille tietysti) pieni tervehdys pepun kohdalla joka iskee etenkin kakkayllätyksen löytyessä vaipasta.


Hankinnat ja jopa henkinen valmistautuminen ovat varsin hyvällä tolalla, tai ainakin siltä tuntuu. Sen sijaan fyysisesti minusta on tullut kömpelö ja laiska. En juurikaan käy ulkona tai muutenkaan liiku enää. Kävely on lähinnä vaivalloista ja tukalaa enkä saamattomuuttani ole sitten tehnyt mitään muutakaan. Nyt poden huonoa omatuntoa laiskottelustani. Toisaalta tiedän, että olen oikeutettu olemaan rennosti, mutta toisaalta pidän itseäni laiskana. Edes kohinalla nouseva paino ei huoleta, ainoastaan yleinen saamattomuus. 

Lukuunottamatta kömpelöä olemustani ja lähes järjettömän suurta mahaa, oloni on muutoin varsin hyvä. Ja kai tässä joltain osin jotain saa alkaa jo tuntuakin, onhan enää loppusuora jäljellä. Töitäkin enää kolme viikkoa.

[31+0]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti