maanantai 16. joulukuuta 2013

Tavoitteeni ensi vuodelle

Olen miettinyt hirmu paljon tulevaa vuotta 2014. Jostain syystä tämä vuosi 2013 oli tahmea ja vaikea. Ok, menimme naimisiin mutta jostain syystä sekään ei ole näytellyt kovin suurta roolia näiden kaikkien vastoinkäymisten rinnalla. Ainakaan kun näin jälkikäteen tarkastelee kulunutta vuotta. Nyt olen päättänyt että ensi vuodesta tulee kaikella tapaa hieno vuosi.

Aion panostaa vuonna 2014 seuraaviin asioihin:
- Onnellisuus.
- Hyvä olo. Henkinen ja fyysinen.
- Turhista murheista irti päästäminen.
- Pienistä asioista nauttiminen, päivä kerrallaan.

Haluaisin nähdä ensi vuonna positiivisemman minän, joka osaa olla armeliaampi itselleen. Haluaisin nähdä elämäänsä tyytyväisen minän, joka menestyy työssä ja vapaa-ajalla. Haluaisin nähdä myös rohkeamman minän, joka ei turhaan polje paikallaan tai murehdi menneitä tai tulevaa. Aion siis täysin itsekkäästi panostaa ensisijaisesti itseeni. Tämä siksi, että uskon, että ollessani itse onnellisempi ja huolettomampi, olen myös parempi vaimo, ystävä ja työkaveri.

Katsotaan miten käy. Miehen kanssa on välit ihan mukavassa kunnossa taas. Omassa pääkopassa riittää jäsentelemistä, mutta uskon, että uudella asenteella alkava uusi vuosi auttaa kääntämään uuden lehden elämässä ja jättämään vanhat murheet taakse.

Olen saanut myös haasteen, kiitos siitä. Lupaan palata siihen vielä hieman tuonnempana.

3 kommenttia:

  1. Hei,

    Täällä kans vuonna 2013 rouviintunut, mutta samalla myös keskenmenon ja kohdunulkoisen raskauden vuonna 2013 kohdannut. Eli vaikka ihanat häät olivatkin, niin päällimmäisenä mielessä nämä vastoinkäymiset tästä vuodesta. Olen kyllä niin iloinen, että vuosi vaihtuu kohta seuraavaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli ei sielläkään vaadita paljoa, että vuodesta 2014 tulee edellistä parempi... ;) Nyt vain sillä asenteella, että vuodesta 2014 tulee paras ikinä!

      Poista
  2. Ihania tavoitteita! Kaikkea hyvää ja paljon onnea tulevaisuudelle ja ensi vuodelle! :)

    VastaaPoista