torstai 13. maaliskuuta 2014

Kiertoja menee ja tulee

Yrityskierto numero 17 lähti käyntiin. Melkoisia lukemia. Tietysti harmitti, kuten aina. Kaupan päälle tietysti kävi ilmi tuttavapiiristä pari uutta odottajaa. Jotenkin olen silti jo turtunut enkä enää väännä itkua kun kierto toisensa jälkeen alkaa alusta. Toisin sanoen usko on hiipunut.

Nyt kuitenkin onni on aurinkoloma, joka kurkistelee enää muutaman päivän päässä. Otan koko loman täydellisen rentoilun kannalta. Mitään suunnitelmia ei koko viikolle ole tehty ja se on parasta. Tehdään mitä huvittaa, fiiliksen mukaan.

Kirjoittelin aiemmin jo aknesta, joka ilmaantui vaivakseni hormonaalisen ehkäisyn lopettamisen jälkeen. Tilanne on välillä parempi, välillä huonompi. Tietyssä kierron vaiheessa näppyjä puskee naamaan, tekipä sitten mitä tahansa. Myös selkä on aika kamalan näköinen koko ajan. Olen testannut ties monetko kosmetiikkatuotteet ja myös lääkärin määräämää hoitoliuosta mutta tilanne ei muutu. Kosmetologin puhdistus auttaa pienen hetken, mutta ei pysyvästi. Nyt odotan mielenkiinnolla, onko viikon aurinkoannoksesta enemmän haittaa vai hyötyä. Ihoni ei ole erityisen herkkä mutta on se joitakin kertoja palanut ja siksi läträän aurinkorasvan kanssa huolellistakin huolellisemmin. Pelkään vain, että paksu rasva tukkii loputkin ihohuokoset ja kotiin palatessani olen entistä näppyläisempi. Onhan loma kumminkin loma joten olkoon se näppylöistä huolimatta sen arvoista.

2 kommenttia: