tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kutsu ensikäynnille

Loma on ohi, oli mukavan rentouttavaa. Loman ohjelma koostui löhöilystä ja lukemisesta rannalla ja uima-altaalla, hyvin syömisestä ja toki hieman shoppailusta. Kotimatka oli pitkä ja puuduttava ja töihinpaluu tuntuu vähän takkuiselta mutta kyllä se taas tästä. Onneksi kotiin palatessa paistoi aurinko.

Lomani aikana postilaatikkoon oli saapunut kutsu ensikäynnille lapsettomuuspolille. Aika on toukokuun alussa. Mies on käynyt antamassa oman näytteensä ja sen tulokset saapuvat ennen tuota käyntiä. Olen iloinen, että kirje tuli näin pian, mutta toki harmi, että käyntiä pitää odotella vielä monta pitkää viikkoa. Jostain syystä mieltäni on alkanut kalvaa ajatus siitä, että miehen näytteessä onkin jotain huolestuttavaa. Yritän nyt parhaani mukaan olla ajattelematta asiaa ja pidän mielen positiivisena. Odotan jo innolla reilun parin viikon päässä häämöttävää yhteistä minilomaamme Tukholmassa.

2 kommenttia:

  1. Loma kuulostaa hyvältä :) me saatiin siemennestenäytteen tulos postissa kotiin ja vietiin se sitten itse polille (saatiin itse päättää tuleeko tulokset postissa meille vai polille). Tosin polilta varoittelivat, ettei saa säikähtää vaikka tulokset näyttäisivät omaan silmään huonoilta - lomake ja viiterajat ovat vähän vaikeasti tulkittavia. Saatteko te tulokset vasta ensikäynnillä?

    Positiivista mieltä teille arkeen ja odotteluun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille tulos tulee postilla kotiin ja lisäksi menee suoraan polille. Olivat kyllä sanoneet, että vastaus pitäisi olla helppo tulkita myös itse ja kysymyksissä voi halutessaan soittaa suoraan labraan.

      Kiitokset tsempeistä <3

      Poista