perjantai 4. syyskuuta 2015

Nopeat kuulumiset

Tämä blogi jää pikkuhiljaa unholaan ja siirryn aktivoimaan uutta blogia osoitteessa mamammanblogi.blogspot.fi

Lyhyesti kuitenkin vielä kuulumisiamme:
Poika on kohta 4kk, aika on mennyt hurjan äkkiä.
Koliikki vaivasi tuonne reilun 3kk ikään saakka ja illat olivat yhtä huutoa, välillä päivätkin. Hermoja raastoi, parisuhde oli koetuksella ja jaksaminen rajoilla. Nyt on kuitenkin helpottanut. Poika on oppinut nukahtamaan paremmin ja tuttikin kelpaa jo lohdukkeeksi. Yöt nukutaan ja päivisin touhuillaan, nauretaan, kiljutaan ja leikitään. Poika on tosi aktiivinen, nopeasti kehittynyt ja reipas. Hän kasvaa tasaisesti, pituus keskikäyrää ja paino hieman miinuksella mutta omaa tasaista käyräänsä sekin. Imetys sujuu tosi hyvin ja täysimetyksellä ollaan vielä ja tarkoitus on ollakin 6kk saakka.
Äitikin on toipunut vihdoin. Alakertaan tehtiin pieni korjausoperaatio ja tulehduskierre vaivasi mutta nyt jäljellä on enää joku kummallinen hyllyvä uloke vatsan kohdalla. Siitä en onneksi ole vielä saanut stressiä aikaiseksi. Kaiken kaikkiaan olen niin onnellinen tuosta pienestä vesselistä joka parhaillaan kiljahtelee ja tutkii omia varpaitaan. Osaan olla ylpeä itsestäni, että olen tehnyt hienon työn saattaessani hänet maailmaan ja ylpeä olen myös meistä perheenä, niin hyvin olemme kaikesta selvinneet.

Vaikka koliikkijakso oli rankka, oli se vain hyvin pieni hetki elämästä. Emme lannistuneet vaan pysyimme vahvoina. Nyt siis tiedämme että meistä on tähän ja uusi vauva on meille koska tahansa tervetullut. Kuukautisia ei ole kuulunut enkä muutenkaan usko tuon ihmeen tapahtuvan vielä aikoihin mutta jos niin on käydäkseen, olkoon onnemme kaksinkertainen.

Toivottavasti mahdollisimman moni vanha lukija siirtyy uuden blogini pariin. Postaustahti on vielä hieman verkkainen mutta hyviä juttuideoita on jo odottamassa. Pikkuhiljaa sitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti