keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Laihdutuksen vastainen kapina

Me Naisten nettisivuille on ilmestynyt oma häät-osio
Tai varmaankin se on ollut siellä jo jonkin aikaa artikkeleiden päivämääristä päätellen. Hauska juttu oli mielestäni tämä, jossa kerrotaan kaikkien morsianten laihduttavan häihin. Minäpä aion olla kapinallinen ja olla laihduttamatta! Hahaa! Tosiasiassa laihdutin viime vuoden puolella jo ennen häiden päivämäärän päättämistä ja jos pysyn näissä mitoissa, olen tyytyväinen. Oikeastaan remontoin ruokailutottumuksiani ja lisäsin liikunnan määrää. Nämä periaatteet ovat jääneet elämääni pysyvästi ja jos en aivan heittäydy hunningolle, pysyy painokin sopivana ja kroppa terveessä kuosissa. peräänkuulutankin ymmärrystä terveellisestä ja elämästä ja omasta hyvästä olosta ainaisen laihduttamisen sijaan. Julistan täten siis yhden hengen laihduttamisen vastaisen kapinan alkaneeksi.

Hassua on mielestäni se, että ensin laihdutetaan häihin kuin viimeistä päivää ja sitten lössähdetään takaisin vanhaan kuosiin tai jopa sen yli. Eräs sukulaiseni on kerran sanonut, että naisen pitäisi nimenomaan naimisiin päästyään alkaa pitää erityistä huolta itsestään sillä silloin on vihdoin joku, jota varten laittautua ja näyttää hyvältä. Mielestäni tuo on varsin hyvä elämänohje. Liian usein törmää kaupungilla pariskuntiin, joissa mies on normaalikokoinen ja komeakin kun taas käsipuolessa lyllertää jojo-laihduttaja-mamma, jonka jojo on jäänyt häiden jälkeen paikoilleen. Käy ihan sääliksi niitä miehiä, kun käsivarret eivät edes mahdu puolison takamuksen ympäri. Ei ihme, että sitten lähdetään "työmatkalle" Leville metsästämään hoikempia ja himottavampia daameja.

Laihdutuksen vastainen kapinani huutaa myös toista Me Naisten artikkelissa esiteltyä hittijuttua; häiden karkkibuffettia! Ja kakkutikkareita!Olen suuri suklaan ystävä ja mietinkin tässä, miten mahtaa käydä suklaanameille karkkibuffassa, jos sattuu olemaan helle? Ja mistä löytyy tarpeeksi nättejä mutta silti hyviä karkkeja? Ehkä laitan tarjolle vain liitulakuja, marianneja ilman paperia ja lumipalloja, koska ne ovat nättejä. USAssa karkkibuffetti on ihan must kaikissa kekkereissä. Siellä on pilvin pimein firmoja, jotka järjestävät juhliin vain karkkitarjoilua. Suomessa karkkibuffaa on tietääkseni suosittu nimenomaan häissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti