sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Muuta mielessä

Blogi on näköjään päässyt elämään vähän hiljaiseloa. Elämässä ja mielessä on ollut niin paljon kaikenlaista muuta. Ehkä nyt ollaan päästy vihdoin toivottuun tilaan, jossa en tiedä mikä kiertopäivä on menossa eikä kiinnostakaan.

Koko tilannetta en voi täällä kertoa, mutta on olemassa asioita, jotka ovat saaneet pääni täysin pyörälle. Kyse ei ole mistään ikävästä tai vakavasta vaan elämä on päättänyt nyt jostain syystä sekoittaa lähes kaikki ajatukseni. Tästä syystä vauva-asia on lähestulkoon kadonnut mielestäni kokonaan. Havahduin myös yhtenä päivänä ajattelemasta, että onpa hyvä asia etten olekaan tullut raskaaksi ja toivon etten tulekaan, ainakaan ennenkin pääni on jälleen palannut järjestykseen. Ihan hullua. Kaikki on nyt ihan hullua. Ja elämäni on ihan kuten ennenkin. Sekavaa, eikö?

2 kommenttia:

  1. Sekavaa, mutta herätti kyllä mielenkiintoni! Toki ymmärrän, että ihan kaikkia omia asioitaan ei viitsi julkisesti kirjoitella edes anonyyminä :)

    VastaaPoista
  2. Elämä on, on hiekkarantaa ja auringonpaistetta. On myrskyjä ja salamoita. Ehkäpä niitä myrskyjä on, että auringonpaiste taas tuntuisi joltain.

    VastaaPoista