maanantai 24. helmikuuta 2014

Urheiluvammasta ovulaatioon

Olen päässyt liikkumisessa jo jonkin aikaa sitten varsinaiseen flow-tilaan. Halajan monta kertaa viikossa jumpalle ja kuntosalille, fiilis on ollut mahtava. Mutta yhyy, viikonlopun sulkapallopeli johti urheiluvammautumiseen. Vasemman jalan jalkapöytähän murtui minulta viime syksynä. Tuolloin jo todettiin, että molemmissa nilkoissani on liian löysät nivelsiteet, jotka valitettavasti heikentävät jalan kykyä vastaanottaa iskuja. Ja saman vasemman jalan nivelsiteet ne nyt venähtivät sitten siihen malliin, että urheilusta on nyt tingittävä, jotta jalka olisi lomaan mennessä taas kunnossa. Harmittaa ihan vietävästi. Muuten viikonloppu sujui oikein mukavasti ja leppoisasti.

Enää muutamiin kuukausiin en ole pitänyt juuri minkäänlaista kirjaa kierron vaiheista, en tikuttanut ovista enkä juuri mitään muutakaan. Mutta lähestyvää ovista ei nyt voi olla huomaamatta. Oikean puolen alavatsa oireilee enemmän kuin selvästi ja kyllähän tuo käytössä oleva iPeriod-applikaatiokin muistaa muistuttaa lähestyvästä hetkestä. Joku toivon kipinä se sieltä nostaa taas päätään. Nilkkavamma ei onneksi haittaa niin sanottuja vaakatason urheilusuorituksia, joten kohdentakaamme kaikki energia nyt siihen ;)

2 kommenttia:

  1. Kurja juttu tuo loukkaantuminen. Minulla on myös urheilutaustani vuoksi liian löysät nivelsiteet. Toivottavasti jalkasi paranee pian!

    Onnea oviksesta, tärppäisipä nyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ja jos vaikka ei tärppäisikään, nyt on aika varattuna gynelle. Eli pari viikkoa ja lähete lapsettomuuspolille on kourassa. Asia siis etenee, tavalla tai toisella.

      Poista