keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Vauvakuumeilija kiusaa itseään

Arvatkaa mitä olen taas alkanut tehdä; no kytätä kaikkea vauvakamaa netistä. Ihan pöljää touhua. Tein tätä joskus puoli vuotta sitten, mutta maltoin lopettaa. Nyt saan itseni kiinni monta kertaa päivässä selaamassa milloin vaunuja, milloin ihania äitiysmekkoja. Mistä tämä hillitön vauvakuume nyt taas tuli?! Onko se saapuva kevät? Vai mitä ihmettä? Tässä meni monta kuukautta siten, että pystyin olemaan iisisti ja ajattelematta asiaa koko ajan. Nytkö koko rumba alkaa alusta ja kohta varmaan taas kaivan ovistikutkin kaapista. Ei ei ei, nyt pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Mutta mitä muka? Onkohan tämä liikunnanpuutteesta johtuvaa ylimääräisen energian purkautumista? Tuntuu että pää räjähtää. Taas.



Labratulokset kolahtivat postilaatikkoon toissapäivänä. Kaikki arvot olivat ihan normaalit. Nyt on varattuna ensi viikolle aika gynen luo ja sieltä matka jatkuu nyt vihdoin lapsettomuuspolille. On mahtava tunne, että asiat etenevät. Tosin tahti on makuuni aivan liian hidas. Eikä se polilla varmaan nopeammaksi muutu. Mistähän saisi hankittua hieman lisää malttia ja seesteisyyttä?

6 kommenttia:

  1. Samaa vikaa.. välillä hillun netissä kaikilla mammasivuilla ja ihailen tavaroita, vaatteita, haaveilen kaikkea...
    välillä sitten saan itseäni niskasta kiinni ja en käy viikkoihin missään katselemassa... nyt on taas tämmönen tahtojen taistelu menossa ;) Olisko se tosiaan tämä kevät... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät tulee ja hormonit taas hyrrää, vai miten se meni.. :D

      Poista
  2. Täällä myös...Etenkin kun työt ei luista tai pitäisi töissä keskittyä johonkin epämiellyttävää, tulee vauvatarvikkeiden tutkistelusta äärettömän mielenkiintoista...Oma työhuone=ei hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu tunne. Ja tässä mielessä pahuuden laitteita nuo nykyajan puhelimet kun niin näppärästi pääsee nettiin koska vaan ja missä vaan.

      Poista
  3. Lähestyvää kevättä mäkin syytän. En ole meinaan moneen kuukauteen ollut mitään kiinnostusta vauvatavarahaaveilulle, mutta nyt viime viikkoina jostain syystä olen eksynyt juurikin vaunuja ja äitiysvaatteita ihastelemaan. Hassu juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyse on siis yleisesti vallitsevasta ilmiöstä. Helpottavaa kuulla, etten ole ainoa höpsähtänyt... :)

      Poista