torstai 20. helmikuuta 2014

Positiivisempia näkymiä

Meillä menee taas ihan mukavasti. Tai niin mukavasti, kuin näissä olosuhteissa on mahdollista. Asioista puhutaan tosi paljon ja olen parhaani mukaan antanut tilaa miehen pahalle ololle ja tunteen purkauksille. Olen kaiken ryöpytykseni ansainnut. Mutta jotain hyvääkin, ilmapiiri on parantunut kotona jo merkittävästi. Puhumme paljon tulevaisuudesta, lapsen hankkimisesta ja muusta mukavasta. Katseet on siis käännetty kohti yhteistä parempaa tulevaisuutta.

Tiedossa on mukavia asioita muutoinkin. Kuukauden päästä lähden äitini kanssa kahdestaan lomalle, luvassa lämpöä ja löhöilyä. Aivan mahtavaa. Suuntaamme perusturistien tavoin Kanarialle. Olen käynyt siellä viimeksi kultaisella 90-luvulla joten ihan mukavakin kyllä suunnata sinne. Pakettimatkailua muutoin en ole juuri harrastanut joten otan koko kokemuksen elämysmatkailuna. Oma opas ja bussi ja kaikkea, tavallaan uutta sekin :)


Lisäksi varattiin myös yhteinen pikkureissu miehen kanssa, hän kun suuntaa myös omalle reissulleen maaliskuussa. Yhteiseksi minilomaksi valikoitui päivä Tukholmassa-risteily, jonne lähdetään huhtikuussa. Menee näköjään samaan kategoriaan, viimeksi kultaisella 90-luvulla. Enää puuttuu automatka Legolandiin niin sitten olisi kerrattuna kaikki lapsuuden retket.

Kävin tänään myös labrassa, jossa minulta otettiin nyt perusveriarvot, kilpirauhaskokeet ja prolaktiiniarvo. Tulosten kanssa marssitaan sitten gynekologin juttusille ja sitten suuntana on lapsettomuuspoli. Ensimmäinen askel kohti hoitoja on siis nyt otettu. Hui. Nyt vain mieli positiivisena niin hyvä tästä vielä tulee.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja peukut pystyyn kiekkoleijonien puolesta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti