maanantai 5. tammikuuta 2015

Uusi vuosi = vauvavuosi <3

Tänä vuonna meille tulee vauva! En uskonut tämän vuoden koskaan koittavan ja tässä sitä ollaan. Enää vajaa 3 kuukautta äitiysloman alkuun ja suunnilleen 4 kuukauden kuluttua meitä on kolme. Ihan uskomatonta edelleen. Kaiken kaikkiaan tämä raskaus on ollut helppo ja olenkin miettinyt paljon, miksi olen päässyt niin vähillä vaivoilla. Ehkä koettelemus ainakin henkisellä puolella oli ennen plussaa sen verran rankka että nyt on aika nauttia. Ihastelen joka päivä vauvan potkuja (myös juuri nyt pieni möyrii ja potkuttelee kovasti) ja silittelen masua herkeämättä. Ihailen masua myös peilistä monta kertaa päivässä ja joka kerta ajattelen: nyt tämä on totta!

Jouluna herkuttelin aivan surutta ja olenkin jo vähän pelännyt torstaista neuvolaa ja lukemaa, jota vaaka mahtaa näyttää. No, eikös vuoden alkuun kuulu aina se kuuluisa ryhtiliike ja uusi elämä terveellisine tapoineen? Aloitan sen ihan heti kunhan saan loputkin namit kaapeista tuhottua :D

Olen tehnyt alennusmyynneistä anopin avustuksella kivoja hankintoja vauvalle. Myös pari mammavaatetta löytyi omaan kaappiin. Ehkä paras löytö oli 15 eurolla tämä Mamalicious pitkä huppari joka on tosi pehmeä ja leggingsien kanssa supermukava mamma-asu. 


Vauvalle ostin muutaman ihanan asun:





En kestä kun nää on niiiiin söpöjä!

Aurinkoista alkanutta vuotta kaikille!
[22+6]


5 kommenttia:

  1. Ihanat vaatteet! :) hyvä vaan, että saat nauttia helposta raskaudesta! Mulla taas menee niin päin, että vauva sai alkunsa hävyttömän helposti. Nyt oon saanutkin sitten sen helppouden tasoiteltua vähän vaikeammalla raskaudella. (Tai no minkä nyt kukakin kokee vaikeaksi...)

    VastaaPoista
  2. Mulla sama huppari, ja juurikin legginsien kanssa pidin + villasukat <3 on super mukava. :) Meille myös kotiutui tuo kummituspaita <3 hih! Hyvä maku! ;)

    VastaaPoista
  3. Kivoja löytöjä! Mistä nuo ihanat vauvanvaatteet on? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muut on Lindexistä paitsi toi koirapuku on H&M:stä

      Poista