maanantai 29. joulukuuta 2014

Ensimmäiset hankinnat

Nyt kun rakenneultra on takana, ollaan uskaltauduttu vihdoin hankintojen pariin. Eilen haettiin käytetty pinnasänky, sillä lähialueilla niitä oli myynnissä vaikka kuinka monta. Miehellekin tämä oli huomattavasti vähemmän hermoja raastava hankintareissu kuin mitä olisi ollut esimerkiksi aina yhtä mukava Ikea-retki. Mukaan saatiin reunapehmuste, verhokatos ja verho (toimittaa nyt päiväpeiton virkaa) sekä hyvä joustinpatja. Tykkään myös että sänky ei ole aivan tavanomainen valkoinen.


Pehmokaverit siellä jo odottelevat pientä nukkujaa. Kuvassa myös muutaman askartelutunnin tulos: sadoista paloista koostuva seinätarra paikoillaan! Puu olikin paljon pienempi kuin luulin mutta ihan hauska siitä tuli silti. Saatiinpa vähän enemmän lastenhuoneen tuntua muuten ihan valkoisiin seiniin. Tarran tilasin www.sisustustarroja.fi -verkkokaupasta. Plussaa tarran laadusta, nopeasta toimituksesta sekä toimivasta tilaussysteemistä. Miinuksena kokoamisohjeen puuttuminen. Vei kyllä tovin jos toisenkin keksiä, mihin kohtaan mikäkin oksan haara kuuluu.

Alennusmyynneistä mukaan tarttui tänään turvakaukalo ja telakka. Maxi-Cosin Cabriofix oli tarjouksessa ja koska se täytti kriteerini (kiinnitysvalmius sekä IsoFixillä että vöillä, vaunuihin saatavilla adapteri ja hyvä törmäystestitulos) päätin ostaa paketin heti. Hyvä niin, sillä enää muutama kappale oli jäljellä. Väri on perusmusta, mutta sillä ei olennaista merkitystä ollutkaan. 


Sen jälkeen kun tulokas osoittautui pojaksi, olen uskaltanut myös ostaa vaatteitakin. Kovin sinisiä sävyjä on tarttunut matkaan mutta eiköhän joukkoon vielä löydy muutakin. Tässä muutamia hankittuja juttuja, joita olen ostanut uutena. Näiden lisäksi olen tehnyt hyviä löytöjä kirpputorilta. Sieltä mukaan on tarttunut potkuhousuja, yöpuku ja muutamat housut ja paidat.


Kirpputoreilla on tarkoitus vielä vierailla muutamaan kertaan. 

Seuraavana hankintalistalla olisivat vaunut. Laitan ne tilaukseen Saksasta tammi-helmikuun vaihteessa, niistä omaa postausta lähempänä. 

Huomenna poksista poks 22+0.
Mainiota uutta vuotta kaikille!

4 kommenttia:

  1. Toi seinätarra on kyllä aivan ihana! ♥

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka näyttää kivalle <3

    VastaaPoista
  3. Ihana seinätarra! :)


    http://nuorenamammaksi2011.blogspot.fi/2015/01/kysymysten-aika.html

    On kysymysten aika! Käyhän sinäkin nakkaamassa omasi!

    VastaaPoista
  4. Tosi kivasti oot kyllä osannu asetella tarran. Pitääpä itekki käydä kattomassa noita ni saa väriä seinille.. Hieman helpompi ku alkaa maalaileen.

    VastaaPoista