lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulunaikaa

Joulua olemme viettäneet miehen sukulaisten luona toisella paikkakunnalla. Ihanaa kun on ollut paljon ihmisiä ja naurua ympärillä. Mutta oli ihana palata omaan kotiinkin ja käydä myös oman mummon luona. Jouluähkyn sijaan onnistuin joulupäivänä syömään niin vähän, että tuli yhtäkkiä todella huono olo. Pöydässä kun oli niin paljon minulta kiellettyä herkkua eikä tuntunut kerran päivässä syöminen minulle riittävän. Oma moka kun en tajunnut pyytää illansuussa syömistä itselleni. Se ei vain vieraisilla tuntunut sopivalta. Kun sain lopulta syötyä ja menimme vielä koiran kanssa ulkoilemaan, koheni olo hetkessä. Ainakin nyt huomaan huolehtia, että saan tasaisesti ruokaa pitkin päivää.

Hienointa viime viikoissa on ollut se, että masussa majailevasta pojusta on tullut kovin aktiivinen. Nyt pari kertaa on tuleva isukkikin saanut tuntea potkuja masun päälle. On se vaan vieläkin niin ihmeellistä. Masu kasvaa ihan silmissä ja pitäisihän vauvankin olla kohta puolen kilon painoinen eli ei ihme. 

Tähän saakka mies on lähinnä vastustanut kaikkia hankintoja vauvalle sillä verukkeella että ei vielä tarvita. Olen jotenkin nyt onnistunut rautalangasta vääntämään että lopulta aikaa ei enää ole kuin neljä kuukautta josta iso osa on ainakin minulle töiden ja alkavan opiskelun vuoksi hyvin kiireistä ja työntäyteistä. Nyt sitten jo eilen katseltiin lähialueella myynnissä olevia käytettyjä pinnasänkyjä ja kuulemma auton turvakaukaloakin saan välipäivien alennusmyynneistä katsella tositarkoituksella. En itsekään halua kummemmin hätäillä ja hössöttää, mutta tiedän että aika menee niin äkkiä. 

Vauvan joululahjapaketissa oli kaksi söpöä pipoa <3

[21+4]


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti