maanantai 15. joulukuuta 2014

2 yötä joul... rakenneultraan on!

Enää 2 yötä rakenneultraan, en malttais millään odottaa!

Loppuviikosta suunnataan miehen kanssa pienelle hotelli- ja kylpylälomalle rentoutumaan ennen joulunviettoa. Joulu ollaan pois kotoa mutta laitoin silti kuusen (muovisen tosin) ja koristeita sillä on kiva, että kotonakin tuntuu joululta. Tykkään joulusta kyllä kovasti ja ihan yllätän itsenikin, miten jaksan joka vuosi innostua ihan samoista koristeista ja jutuista. Nyt vielä suostuin lähtemään muualle joulunviettoon, mutta ensi vuonna haluan ehdottomasti olla kotona. Tästä joulusta mulla on sellainen hassu tunne, että se joka ei vielä ole syntynytkään, saa eniten lahjoja. Niin innoissaan tuntuvat kaikki olevan asiasta. Ja olemmehan mekin, tottakai.



Pari viikkoa sitten vaivanneet kivut ovat menneet ohi ja olen päässyt takaisin urheilurytmiini, joka on nyt ollut 2 kertaa viikossa kuntosali ja kerran viikossa uinti. Salilla olen joutunut löysäämään vähän tahtia ja luopumaan joistakin jutuista, mutta vielä jaksan oikein hyvin. Aion käydä ihan niin pitkään kuin vain suinkin hyvältä tuntuu. Nyt vielä kun on ollut niin synkkää ja sateista, on urheilu todellinen henkireikä. Olisin varmasti muuten täysin flegmaattinen ja uupunut.

Jos oikein tarkkaan syynää ohjeita, tulisi kuntosaliharjoittelua keventää jo reilusti. Toisaalta taas neuvotaan tekemään sitä, mikä hyvältä tuntuu. Aiemmin kirjoittelin ravintosuosituksista ja lähinnä vähän saivartelin niiden kanssa. Olen ollut aika löysin rantein tämän odotuksen kanssa, sillä olokin on ollut niin hyvä. Pilkulleen en ole noudattanut juuri mitään ohjeita vaan käyttänyt silkkaa maalaisjärkeä. Lauantaisissa pikkujouluissa hörppäsin kulauksen viiniä (kyse ei siis ollut lasillisesta eikä edes puolikkaasta vaan kulauksesta) ja porealtaaseenkin aion kylpylässä uskaltautua, oli sitten kuinka paljon pöpöjä tahansa. Kahviakin juon ihan normaalisti, eli sen pari kuppia päivässä. Tämän päivän joululounaalla jätin kyllä mädit ja graavikalat ottamatta, vaikka ne niin houkuttivatkin, joskin kotimaisia tuorejuustoja olen syönyt hyvällä halulla koko ajan. Ja olenpa antanut kampaajan värjätä hiuksenikin jo kerran. Ja annan vielä ainakin toisen kerran ensi viikollakin. Meikkiäkin käytän ihan samalla lailla kuin ennen. Ja deodoranttia. Ja hajuvettä. Osittain kieli poskella yritän siis sanoa, että olen välttynyt hysteeriseltä stressaamiselta elämällä kohtuullisen normaalisti.

Kävin taas kirpputorilla ja pari vaatetta tarttui mukaan tälläkin kertaa. Mitään muuta kun vaatteita ei ole edelleenkään hankittuna mutta alkuvuodesta pitää varmaan jo alkaa vähän suunnitella. Vaunut pitää laittaa tilaukseen ensin, jotta ehtivät varmasti tulla vaikka tulisikin jotain viivytyksiä matkaan. Seuraavana hankintalistalla onkin sitten kaukalo autoon ja sänky. Sänkyä olen ajatellut katsella käytettynä, sillä ainakin toistaiseksi niitä on ollut kovasti tarjolla lähialueilla. Sitteriä sun muuta ehtii sitten tuonnempanakin pohtia. Erillistä hoitopöytää ei hankita, pelkkä alusta riittää hyvin. Sen voi sijoittaa vaikkapa vauvan huoneessa olevan lipaston päälle. Pienempiä hankintoja ehtii katsella sitten kevään mittaan. Ja katsotaan nyt, mitä se joulupukki sieltä tuo.

[19+6]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti