tiistai 22. tammikuuta 2013

Hääpöllöilyä

Minusta on kesäkuussa tulossa rouva. Hääpäivä lyötiin lukkoon joulunpyhinä ja valmisteluaikaa näin ollen on vajaa puolisen vuotta. Itse hääjuhla tulee olemaan pienimuotoinen ja siinä paikalla ovat vain aivan lähimmät sukulaiset. Ystäviä muistetaan erillisellä juhlalla, joka pidetään seuraavana päivänä kotonamme.

Juhlan luonteesta johtuen kovin kattavia järjestelyjä ei tarvita ja tästä syystä olinkin jo elänyt ajatuksessa siitä, että saan viettää stressittömän kevään ja ihan vain fiilistellä. No, nythän olen tajunnut, että vaikka juhlapaikan koristelua tai muuta nippeliä ja nappelia ei tarvitse miettiä, on kuitenkin muutama suuri ongelma ratkaistavana. Tai jostakin syystä näistä asioista on syntynyt ongelma, vaikka ei sen niin pitänyt mennä.

Nyt suurena kysymysmerkkinä on puku. Minulla oli jo melko vahva visio puvusta ja visiooni sopivia mallejakin on löytynyt pari. Olen käynyt ne jopa sovittamassa. Oikeastaan minun ei tarvitsisi enää kuin valita kahdesta vaihtoehdosta mieluisin. Oikeastaan kuitenkin tässä piilee nyt ongelma. Kumpikin unelmieni vaihtoehdoista on järjettömän kallis suhteessa siihen, mitä budjetti antaisi myöden. Kummassakin puvussa on myös todella pitkä toimitusaika eli tilaus pitäisi lyödä lukkoon jo pikapuoliin. Mutta entä jos tulenkin jo ihan pian raskaaksi ja sitten en mahdukaan siihen superihanaan ja -kalliiseen pukuuni? Kuitenkin haluaisin, että tulisin pian raskaaksi. Ja haluan myös ihanan puvun. Enkä uskalla tilata mitään halpispukua netistä. Kaamea dilemma.

En myöskään voinut kysellä hääpukuliikkeessä puvun muokkausmahdollisuuksia raskauden varalta, sillä mukanani oli makutuomari, emmekä ole halunneet vielä lähipiirissä tätä vauvanhankkimista kuuluttaa. Pitää varmaan salaa soittaa sinne ja kysellä asiasta. Huh. Jos tämä pukuasia aiheuttaa jo näin paljon päänvaivaa niin en halua edes ajatella, millaisia kompastuskiviä on vielä edessä ennen kuin sanomme toisillemme tahdon. Kaikesta huolimatta, edelleen minä tahdon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti