torstai 31. tammikuuta 2013

Itsepetoksesta uusiin ideoihin

Olen jo pari viikkoa käyttänyt nuhaa tekosyynä siihen, etten ole jaksanut mennä jumppaan tai salille. Pääosin huijaan tässä ihan vain itseäni. Nyt kun nuha hävisi, pakotin itseni jumppatunnille. Lihaskuntoliikkeiden aikana puristin itsestäni viimeisetkin voimat ja ajattelin mielessäni, että käsissä pitää olla voimaa jos aikoo jaksaa kanniskella vauvaa joskus. Ja toki häissä pitää myös olla kunnossa. Lopulta ihan nauratti, millä konsteilla taas olin huijannut itseäni parempiin suorituksiin.

Matkalla bussipysäkille koukkasin tavaratalon kautta, josta mukaan tarttui uusi häälehti. Ruotsinkielisen lehden hankkimista perustelin itselleni sillä, että saisin samalla hyvin hyödyllistä kielitaidon kohennusta. Hah, taas yksi tekosyy, sillä kuviahan minä kumminkin vain katselen.

Ruotsissa tuntuu olevan ihan samat hääpuvut mutta esimerkiksi sormusmalleja rutkasti enemmän. Harmi, että olen jo unelmieni sormuksen löytänyt. Muutoin olisikin voinut lähteä sormuksenhakureissulle vaikka Tukholmaan. Olisipa siitä saanut hyvän tekosyyn kerrankin poistua laivasta vastarannalla. Muutama kiva kampausideakin lehdestä löytyi. Myös miehen pukuun löytyi kivoja ideoita ja vaihtoehtoja. Hyvä ostos siis, pienestä itsepetoksesta huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti