maanantai 19. elokuuta 2013

Paluu arkeen


Loma on ohi ja paluu arkeen koittanut. Loma oli toiminnantäyteinen mutta mukava, tosin se vierähti niin kovin äkkiä! Loma alkoi kauempana asuvien sukulaisten ja kavereiden luona vieraillessa ja jatkui automatkalla Ruotsiin. Loppuloma vietettiin sitten aurinkoisessa ja lämpimässä Budapestissä, joka muuten oli aivan mielettömän upea paikka. Käveltyä tuli kilometritolkulla ja kaikesta ihanasta ruuasta ja juomasta on seurauksena armottomasti puristavat työvaatteet mutta ei se mitään. Pelkäsin arkeen ja työhön paluuta ja sen mukanaan tuomaa masennusta, mutta ainakin vielä tuntuu ihan mukavalta. Loman hyvät muistot ovat mielessä edelleen. Tarkempi Budapest-matkaraportti seuraa perässä myöhemmin.

Loman loppumisen bonuksena onnistuin saamaan eilen ovistestiinkin kaksi vahvaa viivaa, mikä oli mukava yllätys sekin, en nimittäin tuota yhtä ainutta testiä lukuunottamatta ole niitä tehnyt nyt pariin kuukauteen. Tänään kävin myös papassa, jonka tuloksia odotellaan kolmisen viikkoa. Kun saan tulokset, pääsen gynekologille ja sieltä toiveena tietysti olisi jo saada lähete lapsettomuuspolille. Liekö toiveajattelua mutta ainakin tuntuu että jokin pieni valonpilkahdus voisi tunnelin päässä näkyä.

Kaiken kaikkiaan mieliala on ollut yllättävän positiivinen ja hyvä. Siitäkin huolimatta, että loman aikana korviin kantautui taas uusia vauvauutisia lähipiiristä ja ahdistavan tasoista kyselyä "koskas teille nyt tulee niitä lapsia" olen saanut kuulla enemmän kuin on tarpeeksi.

Loman loppumisen seurauksena alkaa joka vuosi elämäntaparemontti. Koin lomalla lähes velvollisuudekseni nauttia elämästä siten, kuin sellaisen ihmisen, joka ei ole raskaana, on mahdollista. Käytännössä siis juomalla melko kiitettävän määrän olutta ja muita virvokkeita, syömällä kaikkea mahdollista epäterveellistä ja herkullista ja ilman huolta huomisesta. Nyt olo on tietysti melko turvonnut ja jääkaappi on jo täytetty joka syksyiseen tapaan rahkalla ja raejuustolla. Seuraavana ohjelmassa on nousu kesän rapakunnosta takaisin jumppahirmuasteelle. Katsotaan nyt, kauanko tätä innostusta kestää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti