maanantai 14. huhtikuuta 2014

Viikonloppureissu

Niin vaan hetkessä hurahti pieni viikonloppuloma. Tuhkolmassa oli ihanan aurinkoista ja keväistä. Kuten laivalla yleensäkin, syöminen näyttelee kohtuuttoman suurta roolia reissussa. Haittavaikutuksena saimme miehen kanssa molemmat vatsamme enemmän tai vähemmän kipeiksi ja tämä toki hieman häiritsi rentoa oleilua. DeLuxe-luokan hytti oli normaaliin verrattuna tilavampi ja hytissä oli myös jääkaappi sekä hieman juotavia tarjolla. Myös hytin hintaan kuulunut erikoisaamiainen oli hyvä. Varsinkin kaksi yötä kestävällä laivareissulla tilava hytti kunnon sängyillä on ehdottoman hyvä. 



Tuhkolmassa tehtiin kävelylenkki keskustassa ja vanhassa kaupungissa. Siellä kukat puskivat jo kovaa vauhtia tien penkoilla ulos maasta ja olipa keskustaan jo tuotu kukkaistutuksetkin. Aurinko paistoi ja ilma oli keväinen. Ihaninta oli, ettei missään rapissut hiekoitushiekka kenkien alla. Toista se on vielä täällä Suomessa.



Ihania kauppoja kaupunki on pullollaan, mutta ah niin ihanan kallista myös. Lopulta ostokset jäivät tasan yhteen koristetyynynpäälliseen. Toisaalta, kotosuomesta löytää nykyisin lähes kaikki samat kaupat, joten en jäänyt sen enempää harmittelemaan surkeaa ostossaalistani.

Tämän järjettömän viikonlopun ylensyömisen jälkeen saa viikko alkaa taas salaattilinjalla ja huomenna jatketaan jumpalla. Ja sitten onkin pääsiäinen ja pääsee taas syömään. Kasvaahan se maha tietysti näinkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti