torstai 19. kesäkuuta 2014

Piinapäivien alku, vieraana hössö ja realisti

Vaikka yrityskiertoja on takana jo parikymmentä, voisin nyt sanoa ensimmäistä kertaa todellakin viettäväni piinapäiviä. Osasin ehkä vuorokauden verran ottaa rennosti inseminaation jälkeen, mutta nyt olen hysteerisen levoton. Tunteet ovat myös tosi ristiriitaiset. Kävin eilen allekirjoittamassa uuden työsopimuksen ja vähän tutustumassa kuvioihin. Sen jälkeen olin niin järjettömän innoissani, että illalla huomasin salaa pohtivani, että olisipa hyvä jos plussaa ei nyt tulisi, niin pääsisin hyvin vauhtiin uudessa työssä. Mutta aamulla sitten taas oli aivan eri fiilis. Pientä tiputteluvuotoa on havaittavissa ja alavatsaa nippailee. Viisaana heti tietysti päättelin, että kiinnittymisvuotoahan se ja kyllä nyt jotain tapahtuu. Todellisuudessa vuoto on minimalistista ja ajankohta huomioiden on liian aikaista kiinnittymisvuodolle. Vatsan tuntemuksetkin ovat varmasti tuttuja Lugesteron-oireita kun neste taas pakkautuu vatsan seudulle.

Välillä tuntuu, että olkapäilläni istuu kaksi tyyppiä: toisella puolella hirveä raskaushössö, joka tulkitsee kaiken maailmassa raskausoireeksi ja taas toisella puolella faktoja lateleva realisti, joka keksii loogisen selityksen kaikelle. Nämä kaksi käyvät jatkuvaa keskustelua, tähän tyyliin:

Hössö: "Huomasitko, vatsassa taas nipisti, voisi sanoa että oli repäisykipua! Se on aivan varma raskauden merkki! Muutenkin turvottaa, kyllä siellä jotain nyt tapahtuu!"
Realisti: "Huomasitko, että kävit aamulla useamman kerran vessassa. Vatsasi on taas sekaisin. Se ei ole mitään uutta eikä liity mitenkään raskauteen. Korkeintaan Lugesteron siellä puhaltaa palloa taas vatsasi sisään. Kohta ei mahdu housutkaan jalkaan."
Hössö: "Mutta vessassa ramppaaminen on myös raskausoire! Silloin on aina vessahätä!"
Realisti: "Satuitko kiinnittämään huomiota, millä tarpeilla vessassa tuli käytyä? Sitäpaitsi jos juo reilusti vettä, pitää myös käydä pissalla."
Hössö: "No miten selität sen, että hajut ottavat tosi kovasti nenään. Se nyt viimeistään on varma raskauden merkki."
Realisti: "Se on tämä kesä. Ihmiset haisevat esimerkiksi bussissa tosi pahalle. Hielle. Hyi."

Katsotaan, saadaanko hössön ja realistin juttuja seurata myös jatkossa.

2 kommenttia:

  1. Samat kaverit ne munki olkapäillä käy keskustelua :'D valitettavasti hössöllä on kovempi ääni...

    VastaaPoista