torstai 9. toukokuuta 2013

Finnikriisi

Finnejä tulee koko ajan vain lisää. Ensin niitä oli otsassa ja leuassa, nyt jo pitkin poskiakin. Voisin suhtautua tähän neutraalimmin jos olisin teini-ikäinen, mutta kun en ole. Olen liki kolmekymppinen nainen, jolla ei ole ollut finnejä kymmeneen vuoteen ja joka on näköjään astelemassa avioon juuri silloin, kun naaman iho on huonoimmassa kunnossa koskaan. Alan olla tosi stressaantunut tästä asiasta. Huomenna on onneksi kosmetologille aika ultraäänipuhdistukseen ja odotukset on tosi kovat. Kyseessä voi olla ainoa tilaisuus saada apua ennen häitä.

Finniongelmaa lukuunottamatta en tunne oloani stressaantuneeksi. Minulta kysellään koko ajan jännittääkö ja hermostuttaako, mutta puhun totta kun sanon että ei. Miksipä sitä pitäisi hermoilla? Tiedossa on rennot juhlat ja saan aviomiehen, jonka kanssa elämä jatkuu ihan kuten tähänkin saakka. Sehän on vain ihanaa ja helpottavaa.

Huomenna minulla on vapaapäivä ja ajattelin käydä vahvistamassa hääkimpun tilauksen, joka piti tehdä viime lauantaina, jolloin olikin polttaripäivä. Myös pari juoksevaa asiaa on listalla ja lisäksi lautasliinojen, juomalasien ynnä muiden juhlatarvikkeiden hankintaa. Häiden värit olen nyt päättänyt, ne ovat valkoinen ja hopea höystettynä pikkuisen vaaleanpunaisella. Hääkimpusta siis tulee vaaleanpuna-valkoinen ja näitä värejä löytyy myös juhlakoristeista. 

Loppuun vielä tietoa kierrosta; kp 29 menossa ja pientä tiputtelua ollut eilisestä. Mitään PMS-oireita ei edelleenkään ole. Kierto on siis palaamassa normaaliin pituuteen. Ellei...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti