torstai 2. toukokuuta 2013

Viivoja, vaunuja, vappua

Eipä löytynyt ovisplussaa testeillä ainakaan tässä kierrossa. Parina päivänä ilmaantui ihan haalea viiva. Tosin limatilanteesta päätellen ovis saattoi olla kiertopäivän 20 tienoilla, jolloin en enää edes tikuttanut, mikä tuntuu tosin oudon myöhäiseltä ajankohdalta. No, kunhan nähdään tämän kierron pituus niin ensi kierrossa voisi olla helpompi ajoittaa tikutusta oikein. Nyt odotan jo kuukautisia ja olisin suoraan sanoen äärimmäisen yllättynyt, jos tässä kierrossa olisi tärpännyt. Nyt tuntuu, että lähestyvät häät, monenmoiset juhlat ja muut kiireet ovat vieneet ajatukset tyystin pois raskauden yrittämisestä. Vaikka voihan se olla, että kun nyt ei ole oikein yrittämällä yritetty, niin se sitten tuottaisi tulosta. Aika ristiriitainen olo, toisaalta nyt olisin enemmänkin helpottunut kuukautisten alkamisesta. Pelkään, etten osaisi tai ehtisi nauttia tarpeeksi raskauden alkamisesta kaiken tämän kiireen keskellä. Ehdotin jo miehelle että jos pidetään taukoa yrittämisessä, mutta hän oli ehdottomasti sitä mieltä, että kun leikkiin on lähdetty niin täysillä ollaan mukana koko ajan. Taitaapi herra kovasti jo odottaa vauvelia meidän elämään. Ihana.

Vappuhulinoissa oli taas vaunukansaa liikkeellä sankoin joukoin. Koko vappupäivä meni ainakin minulla siihen, kun siiderituoppini lomassa tuijottelin ohi kärrytteleviä äitejä ja isejä suloisine piltteineen. Tutkin ihaillen erilaisia vaunumalleja ja pienokaisten suloisia pipoja ja aurinkolaseja. Vaunuja olen netistä tutkinut muutenkin jo monet kerrat. Suosikkimallikin on tainnut jo löytyä. Se olen tosin päättänyt, että ennen raskautumista en osta yhtä ainuttakaan vauvanvaatetta tai tarviketta. Ostoslupa heltiää vasta, kun raskaus on edennyt tarpeeksi. Ennen sitä joudun, huom. JOUDUN, shoppailemaan asioita vain itselleni. Harmillista.

Häävalmisteluiden seuraava steppi olisi hääkimpun valinta. Huomasin, että Vappu Pimiä oli mennyt vappuna naimisiin ja hänellä oli varsin ihana kimppu. Samaa ajatusta haluaisin omaanikin, pyöreä simppeli muoto, päävärinä vaalea ja seassa jotakin muuta hempeää sävyä. Lauantaina on floristin kanssa tapaaminen ja päätös pitää sitten tehdä. Hääpuvun sovituskin on ensi viikolla, tässähän alkaa asiat olla pikkuhiljaa hoidossa. Mahtavaa. Tosin on syytäkin olla, h-hetkeen on enää noin kuukausi aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti