tiistai 7. toukokuuta 2013

Polttarit: hoidettu. Monta muutakin asiaa: hoidettu.

Huh, olipa viikonloppu! Oli nimittäin mun polttarit. En osannut yhtään odottaa niitä. Tai ehkä vähän. Oli kumminkin tosi kiva päivä ja kivaa tekemistä, mukavaa ja rentoa yhdessäoloa ja useampi lasi kuohuvaa :) Eipä ainakaan käynyt kuten olin pelännyt, että plussa paukahtaa testiin juuri ennen polttaripäivää. Vaara ohi siis. Saatan myöhemmin kirjoitella aiheesta enemmän, nyt olen vielä niin pää pyörällä, etten pysty jäsentämään päivän kulkua loogisesti.

Eilen oli hääpuvun sovitus. Hieman pitää ottaa vyötäröltä vielä sisään mutta muuten se oli juuri sopiva. Pienet muutoksetkin oli tehty juuri kuten piti. Olen helpottunut. Liikkessä oli hyvä palvelu ja tarjoutuivatpa vielä erikseen tilaamaan minulle sopivan hiuskoristeen, jos sellainen heidän yhdeltä edustamaltaan merkiltä löytyy.

Myös sormuksen sovitus on huomenna, se on siis lähes valmis. En malta odottaa että saan ensimmäistä kertaa sen sormeeni. Hoidettavien asioiden lista lyhenee mukavaa tahtia. Silti tuntuu, että jännittää vain päivä päivältä enemmän. Vatsakin on ollut ihan kipeä ja sekaisin. Selviänköhän hengissä vielä seuraavan kuukauden ajan?

Hääpäivän kauneudenhoitoasiat ovat olleet aivan täysin retuperällä tähän saakka. Jostain syystä en ole saanut aikaiseksi meikkauksen varaamista. Olen viimeiseen asti pohtinut, onko budjetissa siihen varaa vai ei. Koska kasvojeni iho muistuttaa tällä hetkellä 15-vuotiaan mopopojan ihoa, päätin tarttua toimeen ja varasin perjantaiksi kosmetologille ajan ihon puhdistukseen. Samalla päätin, että kysyn samaisesta paikasta meikkiä hääpäivälle. Ei ehkä olisi varaa, mutta kyseessä on hätätapaus. Ihoni ei ole ollut näin huonossa kunnossa sitten yläastevuosien. Mietin pääni puhki erilaisten kasvohoitojen eroja ja hyötyjä. On syväpuhdistusta, mikrohiontaa, timanttihiontaa, ultraääntä ja vaikka mitä. Yritin ansiokkaalla Googlen käytöllä löytää lisätietoja sopivasta hoidosta ja päädyin lopulta tuohon ultraääneen. Timanttihionta olisi ollut takuulla tehokkain, mutta en uskalla ottaa tässä vaiheessa riskiä siitä, että iho ei sitä kestäkään ja tulehtuu vain pahemmin. Toivottavasti ultraäänestä on apua ja saan ihoani hieman silottumaan.

Lopuksi vielä kiertotietoja. Viimeisin kierto oli tosiaan lyhyt, vain 24 päivää. Nyt mennään jo kp 27, eikä mitään PMS-oireita ole. Kierto saattaa siis olla palautunut normaaliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti