tiistai 14. lokakuuta 2014

Mihin masu mahtuu?

Olen jo muutaman viikon joutunut pohtimaan, mihin tämän mahan oikein laittaisi? Se on jo melkoinen pallo eikä mahdu enää tavallisiin housuihin lainkaan. Hölmöintä on, että tämä kaikki on turvotusta, mutta ei se mihinkään siitä lähde. Näytän ilman paitaa siltä, kuin viikkoja olisi kasassa vähintään parisen kymmentä. Täysin ihmeissäni luen kerta toisensa jälkeen juttuja, joissa "maha on ollut ihan normaalin littana" jonnekin viikon 20 tienoille. Miten ihmeessä? En ymmärrä.

Töissä käytän äitiysfarkkujen kaverina löysiä neuleita ja uskon vielä että ainakaan kovin moni ei ole kiinnittänyt vatsaani huomiota. Toisin on esimerkiksi kuntosalilla. Mahaa on ihan turha yrittää piilottaa mihinkään enkä kyllä edes omista urheiluvaatteita, joista sitä ei huomaisi. Tästä johtuen on niin hassua kuntosalilla olla masu pallona ja ylpeästi raskaana. Töissä taas kuljen kumarassa kaapuneuleeni alla. Kait se on töissäkin kohta pakko kertoa kun ärsyttää yrittää peitellä jotain, mikä ei kohta enää peittoon mene. Ja kun haluaisin enemminkin olla ylpeästi raskaana.

Toinen ongelma on syys-/talvitakkini. Se on ihanin jokaiselle säälle sopiva takki, jossa on iso huppu ja kevyt toppaus. Vetoketju menee kiinni enää juuri ja juuri. Arvelin, että juuri pahimpaan räntäsateeseen sattuu se aamu, kun vetoketju ei yksinkertaisesti enää mene kiinni. Tämä kauhuskenaario silmissäni pyyhkäisin eilen H&M:lle ja ostin takin, jolla ajattelin yrittää pärjätä talven yli. Ah miten ihanan pehmoinen ja väljä se on! Ja kun vyötärön naruja kiristää, se ei kuitenkaan näytä kymmenen numeroa liian suurelta tässäkään vaiheessa.

Kuva: H&M

Tänään aamulla olin jo tuo takki päällä, kunnes maltoin mieleni. Vedin vanhan takin niskaan kun vetoketju nyt vielä menee kiinni. Realistina ajattelin, että uskallan ottaa takin virallisesti käyttöön vasta torstain ultrakäynnin jälkeen, jotta saan sen tarvittaessa palautettua.












4 kommenttia:

  1. Joo, samaa mäkin täällä hieman oon ruvennu pohtimaan. Mulla menossa rv 9+5 mutta viikon verran on mullakin tällänen kunnon turvotuspallo jo ollut. Menee vielä mun syystakkiin sisälle mutta saa nähä miten villakangastakki antaa myöden. Luultavasti kuitenkin on takkikaupat mullakin edessä kun meillä vielä asustaa kaksi tyyppiä täällä mahassa. Kivan näkönen tuo sun uusi takki, oliko pahan hintanen?
    - A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea kahdesta ihmeestä! Siinä jo saakin vatsa pikkuhiljaa näkyä :)

      Tuo takki maksoi 59,99. (Ei muuten ennen ole H&M:llä tuollaisia hintoja ollut, korkeintaan 59,90 -tyyppisiä mutta ei noita ysiysejä) En silti pitänyt talvitakista pahana hintana. Ja sisään mahtuu kyllä reilumpikin masu.

      Poista
    2. Kiitos :) Hiljalleen se tästä rupee kasvamaan, ja turvotus helpottamaan :) Eipä ollu pahan hintanen, taidanpa hilpasta itekin sinne kattelemaan ja kokeilemaan :)
      -A

      Poista
  2. Mä jouduin viemään mieheltä yhden kuoritakin, kun en syksyksi raaskinut ostaa takkia, talvitakki ostettiin kyllä, omia takkeja on turha edes yrittää enää päälle näillä viikoilla :)
    Itsekin kävin HM:stä hakemassa, ettei tule reissu turhan hintavaksi :)

    VastaaPoista