tiistai 3. syyskuuta 2013

Vauvansängyn paikka

Prinsessa Madeleine on raskaana. Niinpä tietysti! Olin iloinen, kun ehdin päivää aikaisemmin avioon kuin Madde mutta siihen se ilo sitten jäikin. Madeleine on vanhempi kuin minä, hän tupakoi ja elää takuulla stressaavampaa elämää. Eli tämän valossa minun piti olla raskaana ensin! Mutta ei niin ei. Ehkäpä siellä on varoja käyttää yksityisiin hoitoihin toisin kuin täällä. Huoh.

Varasin ajan gynelle. Ei se yhden tai kahden tai viidenkymmenen kierron odottelu mitään auta. Aika on reilun parin viikon päästä. Katsotaan onko käynnistä mitään apua. Jostain syystä pelkään, ettei ole. Pyysin munasarjojen ultrausta ja varasin pitkän vastaanottoajan. En kuitenkaan päässyt sille gynelle, jolla olen ennen päässyt, sillä hänellä vapaa aika olisi ollut vasta, kun seuraavat menkat ovat jo päällä. Nyt vielä siis pitää lisäjännittää sitä, onko gyne mukava vai ei.

Tehtiin hieman huonekalujen siirtelyä ja makuuhuoneessa siirtyi muun muassa sänky. Lopputuloksena huoneen toiseen reunaan jäi tyhjää tilaa. Siinä miehelle sitten vitsailin, että katsos kun tuli tehtyä vauvansängylle paikka. Mies siinä hymyillen, että niinpä tuli. Samassa aloin ajatella, että jos meillä olisi tärpännyt ekoista kierroista, olisi siinä nyt se sänky ja siellä joku asukas. Mutta kun ei ole. Harmittaa taas niin vietävästi.

Tiputteluvuotoa kesti siis lopulta kp26:sta kp30:een saakka ja tänään aamulla aukesivat hanat kunnolla. Jotain hyvää tässä on siinä mielessä, että kierto on nyt asettunut jälleen tuohon 31 päivän pituuteen.

1 kommentti:

  1. Voi, itelläkin kävi mielessä tuosta Madeleinesta, että "Niimpä tietysti...varmaan ollu alkiot pakkasessa odottamassa". Mutta oikeasti olen onnellinen...hän on jo melko vanha ensimmäisen lapsen saamiseen ja on Madeleine joutunut koville elämässään, joten eiköhän hänelle tämä onni ole todella suotua :)

    VastaaPoista