torstai 4. huhtikuuta 2013

Hääkengät (ja flunssa) ovat saapuneet!

Mun piti tulla raskaaksi eikä kipeeksi! Myönnän, olin typerys ja menin parillekin ihmiselle sanomaan ääneen viime viikolla, että en ole koko talvena ollut kipeä ja kylläpä minulla siis on hyvä vastustuskyky, olenhan kuitenkin päivät pitkät useiden ihmisten kanssa tekemisissä. Pitihän se arvata mitä moisesta kehuskelusta seuraa: kammottava flunssa. Tietysti. Minä ja suuri suuni.

Eilen kuitenkin hain odotetun paketin postista. Ei ovistestejä, vielä, mutta jotakin muuta. Nimittäin hääkengät saapuivat! Jipii! Ja ne ovat kauniit ja aivan sopivan kokoiset. Tilasin ne siis JJsHousesta ja kuukauden verran paketilla kesti matkustaa Kiinasta Suomeen. Kengät vaikuttavat hintaansa nähden varsin laadukkailta ja olivatpa ne jalassakin varsin hyvän tuntuiset. Tämä riski siis kannatti ehdottomasti ottaa. Tässä vielä kuvat kengistä. Malli on siis hyvin simppeli, kengän takaosassa on koristerusetti ja kärki on peeptoe, sitten kumminkin. Aluksi olin siis vannonut, että umpinainen kärki ehdottomasti.



Puku puolestaan on edellen jossakin matkalla. Hääpukuliike arvioi toimitusajaksi 2-3kk ja tuo aika on kyllä vähintään mennyt jo. Mitään ei ole vielä kuulunut. Pari viikkoa maltan vielä odottaa ja sitten pitää alkaa soittelemaan perään. Kampaus on myös päätetty. Sitä varten hankintalistalla on vielä hiuskoriste, joka toimittaa hunnun virkaa. Huntua ei siis erikseen tule. Myös sormus on valittuna ja parin viikon päästä käyn vielä hyväksymässä lopullisen mallin yksityiskohtineen, kun sormuksen 3D-mallinnus on valmis. Sen jälkeen sormusta aletaan valmistamaan. Ensi viikolla mennään esteiden tutkintaan ja vahvistetaan juhlan tarjoilut. Monta juttua on siis jo valmiina ja se tuntuu mukavalta. Vielä hetki sitten tuntui, että kaikki on täysin kesken ja kaaoksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti