tiistai 2. huhtikuuta 2013

Viikkaus uuteen viikkoon

Pääsiäinen on ohi. Pitkät pyhät ottivat taas veronsa. Oli taas tiukkaa vauvautelua ja vatsan tuijotusta. Nyt osasin jo välillä olla välittämättä. Onneksi pääsiäiseen mahtui myös mukavaa ajanviettoa ystävien kanssa. Nyt kuitenkin oli pakko tulla jakamaan eräs hupihauska juttu. Nimittäin anoppi lahjoitti meille sellaisen jutun lahjaksi, jota en ollut koskaan ennen nähnyt. Kyse on Viikkari-nimisestä tuotteesta ja asialla ei siis ole mitään tekemistä erään punavalkosävyisen laivayhtiön kanssa.

Kurkatkaapa tänne: Viikkari - vaateviikkain

En voi lopettaa nauramista. Anopin sanojen mukaan jokainen mies viikkaa innolla vaatteita kun on tällaisen saanut. No, ei ainakaan ole vielä meillä aiheuttanut mitään toimintaa, mutta ideana tämä on aivan hulvaton. Appiukko totesi, että jos tämä värkki toimisi moottorilla, niin varmasti kaikki miehet viikkaisivat minkä ehtisivät. Olen miettinyt, auttaisiko, jos tuohon liittäisi jonkin ääntä pitävän laitteen?

Jos siis Viikkarilla miehet saadaan laittamaan paidat siististi kaappiin, niin milläs konstilla vielä saataisiin miehet pyyhkimään pölyjä, pesemään ikkunoita ja kuuraamaan lattioita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti