maanantai 22. heinäkuuta 2013

Herttuattaren synnytys

Ihan jännittää nyt kun Brittein saarilla on alkanut tapahtumaan! Painan iltapäivälehtien nettisivujen päivitä-painiketta vähän väliä ja odotan innolla tietoa tulevasta kruunupäästä. Ihan outoa miten sitä voikin niin tempautua mukaan moiseen mediatapahtumaan.

Lieveilmiönä tämä saa minut ajattelemaan yhä enemmän sitä, saadaanko meillä koskaan kokea noita jännityksen hetkiä. Olen viikonlopun aikana uhrannut aikaa adoptioajatukselle ja se alkaa jo tuntua vähemmän víeraalle. Eniten olen kuitenkin pohtinut ajankohtaa, jolloin olisi aika lähteä tutkimaan lapsettomuuden taustoja. Aivoni alkavat jo pikkuhiljaa hyväksyä erilaisia skenaarioita ilman paniikinomaista murheeseen uppoamista.

Varasin nyt ensitöikseni ajan papaan kuukauden päästä. Kun saan sieltä tulokset, varaan ajan gynelle. Se voisi olla loka-marraskuun tietämissä. Toiveena tietysti olisi saada sieltä lähete sairaalaan lapsettomuustutkimuksiin. Riippuen jonon pituudesta voisi loppuvuodesta tulla kyseeseen myös ajan varaaminen yksityiselle lapsettomuusklinikalle. Selvittelin asiaa, eivätkä tutkimusten hinnat olleet aivan niin järkyttäviä mitä pelkäsin. Miehelle en vielä ole uskaltanut puhua mitään. Tiedän jo, ettei hän koe tällaisten asioiden ajattelemista ajankohtaiseksi juuri nyt, mutta uskon että loppuvuodesta hän on suostuvainen tutkimuksiin.

Ihan pienen pieni (tosi pieni, ehkä mikroskoopilla nähtävä) toivon kipinä on vielä siihen, ettei tutkimuksiin tarvitse lähteä. Mutta sillävälin keskityn elämään mukana Prinssi Williamin ja Herttuatar Catherinen vauvan tuloa maailmaan. Miten jännittävää, syntyisi jo! Tai ilmoittaisivat siitä jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti