keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Lomasuunnitelmia

Pari viikkoa on vielä lomaa jäljellä elokuussa. Sukulaisten luona vierailua ja mökkeilyä on jo sovittuna mutta nyt tuli älytön hinku päästä ulkomaille. Johan viime reissusta on yli puoli vuotta aikaa. Lomabudjetti ei ole kovin kummoinen, sillä häät nielaisivat suurimman osan lomarahoista. Mies haluaisi ehdottomasti autolla mennä jonnekin, minä taas lentämällä suoraan kohteeseen. Nyt olemme suunnitelleet molempia vaihtoehtoja. Ensin tehtäisiin muutaman päivän autoreissu Ruotsiin ja seuraavalla viikolla muutaman päivän kaupunkiloma. Kohteeksi on suunniteltu Budapestiä. Olen jo järjettömän innoissani vaikka lentojakaan ei ole vielä varattu. Eikä koko matkan toteutumisesta ole mitään takeita. Onko kukaan käynyt Budapestissä tai autolla Ruotsissa siten, että on mennyt Tornio-Haaparannan kohdalta yli ja siitä eteenpäin? Olisko jotakin hyviä vinkkejä?


Budapest on tosi hienon näköinen paikka! Tykkäsin Prahasta kovasti ja siksi uskoisin tykkääväni myös Budapestistä. Jos kävisi niin järjetön tuuri, että toivottu jälkikasvu saisi alkunsa siellä, en kyllä lapsiraukalle antaisi nimeä Beckhamien tyyliin :)

4 kommenttia:

  1. Täällä haaveillaan kanssa lomasta! Mietittiin 5 päivän reissua Lissaboniin, mutta ei sitten saatu loppuen lopuksi sovitettua aikatauluja yhteen :/ Budapestissä ei olla käyty, mutta hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
  2. Lennot on nyt varattu. \o/
    Kävin heti hakemassa kirjastosta matkaopaskirjoja jotta pääsen suunnittelemaan tarkemmin. Olen niin innoissani että pää ehkä räjähtää kohta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oon kyllä kade! :D Mutta oikein mukavaa reissua ja koita rentoutua!! Onko lähtö jo lähiaikoina?

      Poista
    2. 13.8. lähdetään, kuukausi siis vielä.

      Poista