keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Juokse jo aika!

Kp 25, rinnat ovat edelleen kipeät ja olokin on varsin kummallinen. Huimausta ja hieman etovaa oloa on havaittavissa. Poskiakin kuumottaa koko ajan ja myös vilunväristyksiä kulkee hetkittäin kehon läpi vaikka muuten on kuuma tai jopa hiki. Eilen mittasin uteliaisuuttani lämmön ja se oli 36,6 normaalin ollessa jossain 36,0 tuntumassa. Mitattuani kipitin kiireesti mittarin takaisin lääkekaappiin ja häpesin itse omaa käyttäytymistäni. Voikohan vainoharhaisuuden luokitella sairaudeksi? Ja onkohan siihen jotain hoitoa? Kyse on todennäköisesti PMS-oireista ja vain kuvittelen taas kaikki oireet. Tuntuu että pää räjähtää kun päivät eivät kulu. Raskaustestiäkään on ihan turha vielä tehdä kun kierron pituus on 30-31 päivää. Lauantaina olen menossa illanviettoon ja keikalle ja nyt mietin kuumeisesti uskallanko ottaa pari siideriä vai en. Jos en ota niin miten sen selitän muille?

Olotilaani kuvaa parhaiten tämä kuva:


Edit: 30 min myöhemmin... kävin vessassa ja kuukautisethan ne sieltä putkahtivat. Eli kp 1 ja matka jatkuu. Nyt muuten ottaa päähän.

3 kommenttia:

  1. Ymmärrän, päähän ottaa niin että sattuu melkein. Mutta sen olen huomannut, että luulotauti ja vainoharhaisuus on kyllä sellainen riesa, että välillä kaipaisi lähinnä hoitoa siihen. Aikaisemmin minäkin kuvittelin kaikkia raskausoireita. Nyt en ole enää jaksanut kuulostella kroppaani, koska huomasin, että kaikki raskausoireet ovat myös PMS-oireita.

    Koskahan voi järjestää blogissa arvonnan, jossa palkintona on kaikki laatikossa lojuvat ovulaatio- ja raskaustestit? Olisi niistäkin edes jollekin hyötyä. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin myös heittää vesilintua jo ovistesteillä mutta takuulla menisin heti tilaamaan uusia jos antaisin vanhat pois. Parempi, kun lojuvat käyttämättömänä laatikossa :D

      Poista
    2. Ehkä näin, mutta pitääkin tarkistaa niiden best before -päivämäärä, ihan kaiken varalle :D

      Poista